В “Игри на волята” стана много тежко, Теодора напусна, но… ВИДЕО

Един от най-мълчаливите участници в тазгодишния сезон на “Игри на волята” – Теодора, вече е аут от Арената и възможността да стигне до финала, където да бъде на крачка от голямата награда. Нейната най-голяма награда обаче, я чака в дома й – и това е малката й дъщеричка Никол.

Теодора се изправи в директен дуел за елиминации срещу Момчил от Стареишините, който пък с тази победа постигна своята рекордна 24-та за сезона, изравнявайки постижението от миналия сезон. А загубата на Теодора остави племето Гладиатори с едва четири души.
Изненада: Денислава от “Игри на волята” се пусна като булка и… СНИМКИ

Този развой на събитията пък провокира Мартин, Виолета, Рълев и Мастагарков да започват да кроят планове и стратегически ходове за номинации и оцеляване на племенния съвет, който им предстои.
Стигна се дори дотам, че заклетите врагове Мартин и Мастагарков да се отделят и да заговорят съюзнически. Каква тиха война ще се заформи оттук нататък, не е ясно, но е сигурно, че ще има такава.

“Имаме шанс, ако те направят грешен ход”, казва Мартин на своя враг Мастагарков в разговор на четири очи, който ще бъде излъчен в епизода в сряда на “Игри на волята”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямото постижение на Яна Маринова

Докато очакваме да видим на голям екран “Уроците на Блага” – новият филм на Стефан Командарев, който спечели две награди в престижния фестивал в Карлови Вари, ни застига друга новина за отличен български филм. “Игра на доверие” на Мартин Макариев получи награда за главна женска роля на фестивала Castelli Romani […]