Голямото постижение на Яна Маринова

Докато очакваме да видим на голям екран “Уроците на Блага” – новият филм на Стефан Командарев, който спечели две награди в престижния фестивал в Карлови Вари, ни застига друга новина за отличен български филм.
“Игра на доверие” на Мартин Макариев получи награда за главна женска роля на фестивала Castelli Romani в покрайнините на Рим. Със статуетката се сдоби Яна Маринова, която не пропусна да разкаже за това в Instagram.
“Разделям наградата за най-добра актриса в главна женска роля за филма “Игра на доверие” с хърватската актриса Яне Александър за филма “Молитва за Юда”, пише българската актриса в официалния си профил.
Тя допълва, че е имала щастието да поговори с легендата на италианското кино Франко Неро. “Игра на доверие” е по идея на самата Яна Маринова, която се е вдъхновила за историите от собствения си живот, както и този на майка си.
В момента “Игра на доверие” е достъпен за гледане в Мах за Балканския полуостров, както и на netteratvplus в останалите държави.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Енджи Касабие разкри потресавищи неща за абортите си и защо се е страхувала от секса БЛИЦ TV

Диетоложката Енджи Касабие е гост в подкаста “Не съм такъв човек”, където развенчава едни от най-големите митове за здравословната храна, диетите и отслабването.  Тя признава, че в момента помага на певицата Тита да смъкне излишните килограми и издава какво точно включва нейният режим.  Енджи говори открито и за най-голямата трагедия […]

Subscribe US Now