Енджи Касабие разкри потресавищи неща за абортите си и защо се е страхувала от секса БЛИЦ TV

Диетоложката Енджи Касабие е гост в подкаста “Не съм такъв човек”, където развенчава едни от най-големите митове за здравословната храна, диетите и отслабването. 

Тя признава, че в момента помага на певицата Тита да смъкне излишните килограми и издава какво точно включва нейният режим. 
Енджи говори открито и за най-голямата трагедия в своя живот. Няколко пъти забременява, но прави аборт и минава доста дълго време, докато стане майка. Този път не е никак лесен и в даден момент тя е имала притеснение от сексуален контакт със съпруга си и страх какво ще се случи. 
Това вече е зад гърба й и тя се радва на син, който вече ходи на детска градина. А Енджи е толкова привързана към него, че не го пуска и за минута от погледа си. 
Енджи не е с български корени и това й носи голяма доза дискриминация, а злобните коментари се увеличават. Тя е опитва да отвърне с добро на лошотията на хората и дава съвети как да живеем по-добре!
Цялото интервю с Енджи Касабие може да гледате във видеото: 

Източник: blitz.bg
Next Post

Младок отмъкна хубавата Александра от Ненчо Илчев, той не е на себе си

Илюзионистът Йордан Белев, който стана популярен покрай участието си в риалити формата “Фермата”, намери голямата любов в лицето на красавицата Александра, която впоследствие стана и негова асистентка, след като бившата му претърпя инцидент. Историята им е достойна за филм, а в нея място намира и трети човек, който обаче, в случая, остава […]