Нона Йотова намира убежище в по-студена държава СНИМКИ

Нона Йотова е решила да търси убежище в по-студена държава. И го намира. А причината за драстичното й решение ще стане ясно съвсем скоро – от спектакъла “Кръстопът на надеждите”.

Представлението е на известната режисьорка Клара Армандова, която е специализирала и работила дълги години във Великобритания. А датата на премиерата е 4 април в Нов театър – НДК.
Нона Йотова развихри въображението с тези секс признания СНИМКА

Това е авторски спектакъл на театрално студио “Визион”. От екипа издават, че представлението разгръща неудържимо смешните преживелици на две човешки същества в стремежа им да бъдат оценени като личности, предава БТА.
Нона Йотова с първа реакция за самоубийството на брат си СНИМКИ
Бъни (Нона Йотова) с истинско име Бонка е българка, намерила убежище в “по-студена” държава. Тя има актьорски талант и мечтае да стане филмова звезда, но вместо това й предлагат да участва във филми за възрастни. Финула Мърфи (Явор Костов-Яша) пък има уникален писателски талант, който обаче, вместо да радва, плаши околните. За разлика от Бъни, Финула не познава никоя страна извън пределите на родното си място.

Музиката за спектакъла е на Добромир Кисьов, а за текста на песните е “виновна” самата Нона Йотова. Хореографията е дело на Явор Костов, а сценографската среда е поверена на Йордан Карачивиев./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now