Кайли Дженър и един тоалет на Schiaparelli, за който всички говорят

Ревютата на Schiaparelli винаги се отличават с екстравагантност и с това, че привличат десетки известни личности. В края на миналата седмица haute couture сезонът в Париж бе открит именно с това събитието, а от социалните мрежи разбрахме за звездите, присъствали на него.
Най-голямо внимание определено успя да привлече Кайли Дженър. Риалити звездата и бизнес дама, която има близо 400 милиона последователи в Instagram, публикува поредица от кадри с тоалета, който бе избрала за модното събитие. Той е дело на Даниел Розбъри – креативен директор на бранда.
Дженър е заложила на красива, розова рокля с инкрустирани безброй блестящи камъчета, и корсет, който за пореден път показа най-доброто от нейната наистина забележителна фигура. И сега тя е пряка конкуренция на сестра си Ким, която също обича така да се пристяга в талията, че кара всички да се чудят как въобще успява да диша.
Цялостният тоалет е завършен от обемни ръкави от сатен и дискретна мрежичка върху главата на риалити звездата. С нея тоалетът много напомня на булчински, въпреки че не е в традиционния бял цвят. И именно този детайл върху лицето й предизвика най-много коментари в социалните мрежи.
Повечето последователи на Кайли Дженър изразиха възхищение от роклята на Schiaparelli, но не липсваха питания защо е тази “мрежа за комари”, а други се шегуват, че “любовта е във въздуха” и затова тя е взела необходимите мерки. “Когато някой се опита да ме задуши, но аз съм зашеметяваща”, гласи друг коментар.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кайли Дженър и тоалета на Schiaparelli, за който всички говорят

Ревютата на Schiaparelli винаги се отличават с екстравагантност и с това, че привличат десетки известни личности. В края на миналата седмица haute couture сезонът в Париж бе открит именно с това събитието, а от социалните мрежи разбрахме за звездите, присъствали на него. Най-голямо внимание определено успя да привлече Кайли Дженър. Риалити звездата […]

Subscribe US Now