Камелия нападна гърдите на Аксения във “Фермата” СНИМКИ 18+

Сблъсък между алфа жените се разрази във „Фермата“, а в стопанството полетяха пикантни обвинения. Бившата хандбалистка Камелия нападна силиконовите гърди на домакинята Аксения, на която има зъб от началото на риалитито. Съперничката й за стоте бона и за мъжкото внимание не й остана длъжна, и публично обсъди бельото й.

Камелия обвини Аксения, че не носи сутиен и зърната й се виждат. „Не я ли е срам да ходи така, тя е майка на две деца и има семейство!“, размаха пръст синеоката участничка. Критиката й обаче не трогна конкурентката й, която се гордее с перфектното си тяло.
Гуспата откровено след “Фермата” пред БЛИЦ: Затворих устата на всички и си взех поуките!

„Какво общо има външният ми вид с децата ми? Трябва ли да ме е срам от моето тяло? Аз изглеждам добре, подържам се и тренирам. Направила съм си корекции, за които съм мечтала и съм събирала пари, и те са одобрени от мъжа ми. Явно Камелия харесва гърдите ми, но аз съм й споделяла къде съм си ги направила“, иронизира Аксения хандбалистката и на свой ред я обвини, че „не носи гащи“ и нарочно се мотае само по бански из стопанството.
Капитанът на “Локо” отново наказан във “Фермата”, продукцията пропищя от него СНИМКА
иска да е харесвана, обожавана, подпомагана и уважавана от мъжете, и да няма никаква конкуренция, но аз й преча. Нея я дразнят жени, които привличат внимание“, обобщи Аксения, която в събота ще излезе на Арената и ще се бори за мястото си във „Фермата“ срещу мениджърката Мирела./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Ванко 1 съвсем заприлича на поп фолк певица СНИМКИ

Дъщерята на Ванко 1 – Ивана съвсем заприлича на поп фолк певица, което явно не притеснява кой знае колко популярния рап изпълнител. Красивата брюнетка, която отсъстваше известно време, незнайно защо, от социалните мрежи, отново се появи и успя бързо да предизвика реакции към себе си. Дъщерята на Ванко 1 не […]

Subscribe US Now