За кого скърби Дженифър Гарнър

Преди да стане актриса, Дженифър Гарнър израства в Западна Вирджиния заедно с майка си Патриша Ан Гарнър, баща си Уилям Джон Гарнър и двете си сестри – Мелиса и Сузана.
Семейството им е сплотено и доказателство за това е подкрепата, която родителите на Дженифър са ѝ оказвали през годините. На 1 януари актрисата също показа обичта си към тях, като отбеляза годишнината от сватбата им с пост в Instagram, пише People.
“Честита 59-а годишнина на моите невероятно сладки и любящи родители. Благодаря ви, мамо и татко, че дадохте на сестрите ми и мен такъв сигурен, щастлив старт на живота”, гласи посланието на Дженифър Гарнър.
За съжаление далеч последният пост в профила ѝ в социалната мрежа далеч не е по подобен радостен повод.
Актрисата е качила поредица от снимки, предимно от детството, на които е заедно с баща си Уилям. А от текста към тях става ясно, че той е починал на 85-годишна възраст.
“… той живя здравословен, прекрасен живот. Знам, че скръбта е неизбежна, чакайки зад неочаквани ъгли. Днес е ден за благодарност. За начина, по който ни закачаше с палава усмивка и за начина, по който бе отдаден на ролята на вечно търпеливия баща на момичета. Благодарни сме за неговата работна етика, лидерство и вяра”, пише Дженифър Гарнър в памет на баща си.
В поста си тя допълва, че заедно със сестрите ѝ ще продължат да помнят колко прекрасен е бил той и ще останат завинаги признателни към “добрия и брилянтен човек, баща и дядо, който беше, както и любящото наследство, което остави след себе си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо японското кралско семейство си направи профил в Instagram

Японците са известни с традициите, в които вярват и спазват. Но понякога и на тях явно се налага да бъдат в крак с времето, за да се съхранят. Точно това са усетили от японското кралско семейство. Това е и причината да имат вече профил в Instagram. Профилът се казва The Imperial […]

Subscribe US Now