Какво разкри Камила за болестта на крал Чарлз

Отминаващата седмица мина под знака на тежката диагноза на крал Чарлз. След първоначалния шок от изявлението на Бъкингамския дворец, той се срещна за кратко с принц Хари, остави в ръцете на принц Уилям част от задълженията си, и отлетя със съпругата си към Сандрингам.
Първата публична проява на Камила след случилото се беше в четвъртък, 8 февруари, когато кралицата-консорт присъства на музикална вечер в катедралата в Салисбъри в подкрепа на местни благотворителни организации.
Разбира се, нямаше как да не бъде попитана за това как е Чарлз. “Той се справя изключително добре предвид обстоятелствата. Много е признателен за писмата и съобщенията, които получава отвсякъде. Това много го разведряла”, казва тя пред местни медии.
Припомняме, че на 5 февруари беше съобщено, че крал Чарлз Трети е диагностициран с рак, след като премина рутинна процедура за уголемена простата. В хода на изследванията е открито раково образувание, но не се уточнява в коя част на тялото е то, като от двореца конкретизират, че не става дума за рак на простатата.
Кралят вече е започнал нужното лечение и известно време ще се оттегли от основните си ангажименти като монарх. Чарлз обаче ще продължи да провежда регулярните си срещи с премиера на Великобритания, както и да получава и подписва официални документи, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кои са мъжете в живота на Дуа Липа

Дуа Липа е сред най-популярните поп изпълнители в света и не минава много време, без нейно парче да се появи във всички класации. Цялата тази популярност генерира голям интерес към личния ѝ живот и кара хората да се питат с кого ли излиза сега. Ето защо от People са събрали всички мъже, […]

Subscribe US Now