Провокативните моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг

През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от актьорството заради здравословни проблеми. След обявяването на диагнозата афазия, както за Брус, който страда от нея, така и за цялото му семейство, трудните моменти за съжаление започнаха.

Феновете на актьора обаче успяха да следят живота и благосъстоянието му чрез присъствието на съпругата му Ема Хеминг в социалните мрежи. Последната й публикация на двамата, която се появи в Instagram-а на Ема обаче със сигурност беше доста неочаквана.
Тя сподели серия от снимки на двамата от фотосесията им за корицата на W Magazine в чест на 50-годишнината на списанието.
И определено успя да разгорещи страстите с тази стара, но позабравена фотосесия от 2009 г. Виждаме Брус и Ема не само в много провокативни визии, но и в още по-провокативни и дори палави пози. 
Ема намекна за секси характера на снимките, като написа: “Честита 50-та годишнина W Magazine. Обикновено сме доста благоразумна двойка, освен в случаите, когато не сме.”
За разлика от Брус Уилис, Ема Хеминг говори открито за заболяването на съпруга и най-вече за това как се отразява и на собственото ѝ психично здраве, припомнят от Hello. По всичко обаче личи, че тя е силна и борбена жена, която не се страхува да се изправя пред предизвикателствата на живота и знае как да ги преодолява.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кошмар за Зуека в Испания, пред фалит е заради... СНИМКИ

Васил Василев – Зуека май изживява тежък период в Испания, за който обаче, не е ясно дали е бил подготвен психически. Причината е резкия спад на продажби на картините, които популярният актьор и тв водещ рисува. След увеличението на цените дори и най-известните творби на Зуека много трудно или изобщо […]