С кого се среща Брад Пит

В началото на месеца Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, но през последните месеци явно изобщо не е вървял добре. Източници са разкрили, че връзката им се е разпаднала още през лятото.
Крайното решение е било на Емили, която сега се справя добре и сама и е силно съсредоточена върху грижите за малкия си син. “Обича да бъде майка”, споделят още източниците на People.
Що се отнася до Брад Пит пък, за него наскоро разбрахме, че въпреки продължаващите съдебни спорове с бившата му Анджелина Джоли, “живее най-добрия си живот”, отново по думите на източници на същата медия. Те издадоха още, че актьорът прекарва време с децата си и вечеря заедно с тях, когато са в Лос Анджелис. Очевидно е, че Пит все още поддържа добри отношения с тях, а и уважава личното им пространство и време, което все пак е нужно на всяко едно пораснало дете за приятели, забавления и личен живот.
Въпреки професионалните и родителските ангажименти обаче, Брад Пит и Емили Ратайковски явно са намерили начин да напаснат графиците си и да намерят кога да се срещат. “Двамата определено се забавляват”, пише People. “Прекарват много време заедно, но приятелите им не са сигурни дали е сериозно. Не изглежда да се срещат официално”, разкриват още източниците.
Нито Брад, нито Емили пък са потвърждавали или отричали слуховете за връзката им, но ние сякаш повече се надяваме на това да са верни. Двамата със сигурност биха били една от най-секси двойките изобщо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сложиха Джена до кандидат-депутати, тази СНИМКА взриви мрежата

Плакат на певицата Джена се появи изненадващо до афишите на кандидати за народни представители на ГЕРБ, ДБ, БСП и ИТН. А народът ликува и иска певицата в следващия кабинет.  “Изборът не е богат. Джена ще е”, заканиха се български граждани. Но влиза ли в политиката Джена и защо нейното лице […]

Subscribe US Now