Какво разплака Бруклин Бекъм

След като видяхме баща му – футболната легенда Дейвид Бекъм, да се реди на 12-часова опашка, за да си каже последно “сбогом” с кралицата, е ред на Бруклин Бекъм да направи същото. Той обаче прибягна до виртуално сбогуване.
23-годишният фотограф и кулинар публикува серия снимки на Елизабет II.
Общото между тях е, че на всичките тя е с любимите си кучета корги. “Нямам думи, с които да опиша тъгата си от загубата на нашия уважаван монарх, Нейно величество кралицата. Можем само да се надяваме, че като нация ще покажем на света това, което тя ни показа като лидерство и достойнство.”
Бруклин допълва, че тъгата му може да е безмерна, но това е и момент британците да отпразнуват всичко, което кралицата е направила за тях. Един от първите коментари под публикацията е на съпругата му Никола Пелц.
Моделът коментира с осем червени сърца, а след нея се включиха още много хора, които да споделят тъгата на Бекъм от загубата на кралицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обвиненията в изневяра към Адам Лавин

В началото на месеца стана ясно, че Адам Лавин и съпругата му Бехати Принсло ще увеличат семейството си с още един член. Но докато чакаме малко повече подробности от тях научаваме за евентуални проблеми около семейството. В профила си в TikTok Съмнър Стро отправя твърденията, че е имала интимни отношения с изпълнителя. […]