Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА

Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов вече започва да се размива покрай стотиците вече коментари на известни и неизвестни по темата в публичното пространство.

След като стана ясно, че Вергов печели делото, обвиненията срещу актрисата набъбнаха мощно, вследствие на което тя показа още по-драстични снимки от побоя, които не бяха виждали бял свят досега.
Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и… грим СНИМКИ
Някои обаче, побързаха да подложат на съмнение дори и тяхната автентичност. Една от тях се оказа Ваня Щерева, която не за първи път дава мнение по темата.

Писателката и актриса открито заяви, че не вярва на тези снимки, подкрепяйки тезата си с интересна информация за гримьорските трикове: “Междудругото, гримьорите използват един силикон за тези неща, става точно такова, като истинско”, пише Щерева в коментар в социалните мрежи.
Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!
Разбира се, не всички споделят това мнение. Мрежата прелива от коментари по сагата Димитрова/Вергов, които не изглежда скоро да стихнат. Мнозина се съмняват и в казаното от Вергов, който засега не е подкрепил с конкретика думите си./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Ева Веселинова се връща в телевизията, но...

Ева Веселинова обяви, че след като близнаците й навършат две години през април, ще ги даде на ясла и ще се върне отново на екран. Тя посочи, че мисли да се върне към професията си, допълвайки, че й липсва. От думите й стана ясно, че вече е получила примамливо предложение, […]

Subscribe US Now