Какво се случва със Зара от първия сезон на “Биг Брадър” България

Макар че вече от пет години не е имало нов сезон на “Биг Брадър”, все още помним някои от участниците от първия. Между тях е Велизара Трифонова, по позната просто като “Зара от Биг Брадър”.
38-годишната варненка от години не живее в България. За известно време тя беше омъжена за австралийския спортист Ерик Уотсън и в профила си в Instagram носеше фамилията Уотсън. Наскоро обаче Зара промени фамилията си на Лахиф.
Някои светски медии в страната предполагат, че Зара е омъжена за ръгбиста Макс Лахиф. Така ли е наистина тя не е потвърдила, затова пък разкри друга радостна новина.
Зара публикува кратко видео, на което е с бременно коремче. Текстът гласи: “Денят, в който навърших 38, той навърши 38 седмици в корема ми. Все още ми липсват ританията”.
От това разбираме, че тя вече е станала майка на момче. За момента обаче не се знае нито името на бебето, нито пък кой наистина е мъжът в живота на Зара от “Биг Брадър”. Сред първите честитили й като коментар в Instagram са Диляна Попова и Ивайла Бакалова.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коко от "Фермата" се изповядвал на телефона на доверието и...

Искрено и лично признание направи един от фаворитите за победата във “Фермата”. Футболистът Коко, който е играл за Славия и за германски отбори, използвал телефона на доверието като изповедалня. Поводът бил любовна драма, която не му давала мира. “Като бях ученик в Германия ни казаха: “Какъвто и проблем да имате, […]

Subscribe US Now