Коко от “Фермата” се изповядвал на телефона на доверието и…

Искрено и лично признание направи един от фаворитите за победата във “Фермата”. Футболистът Коко, който е играл за Славия и за германски отбори, използвал телефона на доверието като изповедалня. Поводът бил любовна драма, която не му давала мира.

“Като бях ученик в Германия ни казаха: “Какъвто и проблем да имате, можете да се обадите на телефона на доверието”. По онова време имах едно гадже, което ме преследваше. Аз не знаех как да се отърва и се обадих за съвет на телефона на доверието.
Оттам ми предложиха: “Можеш да й напишеш писмо”, разкри Коко пред съотборниците си от “Канатица”.
Жените неочаквано изгониха Присияна от “Фермата” СНИМКИ

Участникът уточни, че е направил изповедта във втори клас и предизвика бурен смях в червения тим.
Желязната вдовица се пропука във “Фермата” и… СНИМКИ
Коко разказа комичната история по време на играта “Истина или лъжа”. В нея участник от “Канатица” трябваше да каже две твърдения, а негов съотборник да познае кое е истина и кое – лъжа.

Учителката Теодора реши, че Коко си е измислил историята за телефона на доверието и беше “наказана” от футболиста според правилата на играта с чиния със сметана, лепната върху върху лицето й./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

От "Преди обед" потвърдиха за смъртта на мъжа на Деси Стоянова! Ето кой ще я замества

Екранната половинка на Деси Стоянова от “Преди обед” – Петър Дочев, с тъга на очите разкри жестоката истина за смъртта на съпруга на водещата. И съвсем стетсвено тя не се появи е ефира на bTV.  Припомняме, че съпругът на Стоянова – журналистът Велислав Русев, почина внезапно. Затова тя не се […]

Subscribe US Now