Сандра Бълок – все така предизвикателна и секси

След като няколко години бе извън светлината на прожекторите, Сандра Бълок се завърна подобаващо в холивудските среди. При това със своя характерен, открояващ се и често предизвикателен избор на нестандарни дрехи.
Нещо, което е нейна запазена марка и явно ѝ харесва.
Актрисата успя да привлече вниманието върху себе си и на официалната премиерата на филма “Изгубеният град”. И причината бе не само главната й роля в него, но и изборът ѝ на романтичната розова рокля, дело на ливанския дизайнер Ели Сааб, която събра погледите на присъстващите.
Дълга до земята, направена от хиляди малки волани, създаващи впечатлението за птичи пера, роклята е от последната колекция на дизайнера за пролет/лято 2022. Тя интересно съчетава няколко нюанса на розовия цвят, които преливат плавно един в друг. Дизайнерското решение за дрехата е завършено от дълбоко деколте и смела цепка – които контрастират на романтичния вид и водят до една по-секси визия.
А 57-годишната Сандра Бълок успява да придаде абсолютната индивидуалност на роклята, след и като смело я съчетава по неочакван начин. Така определено не остави и грам романтика, слагайки върху нея късо черно изрязано яке и восоки кожени чизми. Подход, който може и да е малко рисков, но отбелязващ завръщането на актрисата на червения килим подобаващо, пише Vogue.
Премиерата на филма “Изгубеният град” по кината е този петък, 25-и март.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното шоу на Бионсе за Оскарите

Бионсе може да се похвали с цели 28 спечелени награди Грами, но тази година за първи път се нарежда сред номинираните за Оскар. Песента й “Be Alive” към саундтрака на филма “Методът Уилямс” й отреди място сред претендентите за престижната награда. Несъмнено голямо трябва е и вълнението за Бионсе. Затова […]

Subscribe US Now