Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

Миналата седмица всички говореха за Сами Шийн и решението на 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс да се присъедини към OnlyFans.
Към момента не знаем дали тя публикува съдържание за възрастни, или пък не, но е факт, че действията ѝ не бяха много добре приети от Чарли Шийн. Но пък майка ѝ изглежда доста подкрепяща.
Освен първоначалните изказвания по темата, Денис Ричардс реши да добави още чрез профила си в Instagram. Там тя написа, че е прочела много негативни коментари в социалните мрежи през последните няколко дни.
И въпреки всичко подкрепя дъщеря си, дори ѝ се възхищава за увереността, която притежава. Денис Ричардс пише още, че макар и да се е снимала в “Лудории” и за Playboy ѝ е отнело години, докато заглуши всички негативни коментари и да се чувства уверена.
Пояснява, че наскоро е разбрала за OnlyFans и знае, че същите създатели на съдържание имат профили и в социалните мрежи. И не разбира каква е разликата между това някой от тях да публикува снимка по бикини в Instagram и в OnlyFans, защото всички са го правили.
Но пък от OnlyFans се изкарват пари, докато социалните мрежи успяват по различни начини да монетизират подобно съдържание. 51-годишната Ричард твърди, че би си направила профил в OnlyFans, ако има хора, които биха платили, за да виждат нейни снимки по бикини.
Майката на Сами Шийн завършва поста си с думите, че вероятно онези, които са много осъдителни, вече имат абонамент за някой акаунт в OnlyFans.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям на 40

Днес, 21 юни, принц Уилям има рожден ден и става на 39 години. И по този случай събрахме най-интересните факти от живота му. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now