Християна Лоизу шашна Лили Иванова с това ВИДЕО

Всички знаем как може да пее Християна Лоизу и колко мощен глас има, но за да се осмели да пее една от емблематичните хитове на голямата Лили Иванова, се иска особена смелост.

Победителката от “Х Фактор” показа как е минало скорошно нейно участие, на което е избрала да пее именно песен на примата на родната популярна музика. Очаквано, то предизвика бурни овации!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Christiana Loizu (@christianaloizuofficial)

Неотдавна чаровната брюнетка показа, че е от смелите момичета не само в музикално отношение, но и в личен план. Тя се пусна полугола от плажа и за първи път изненада дори и най-верните си фенове, които със сигурност не са очаквали да я видят точно в този вид.
Изненада! Християна Лоизу и Боби Star Reporters се разделиха! СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Christiana Loizu (@christianaloizuofficial)

Оперираха гаджето на Християна Лоизу! Било неприятно и много болезнено СНИМКА
“Морското момиче”, пише само Християна над кадъра, но далеч по-интересно в случая е кой е зад обектива. Засега не е ясно дали красавицата има нов приятел, след като наскоро се раздели с Боби Star Reporter. Дали е готова да започне нова любовна връзка, само времето ще покаже, но така, като я гледаме, това вероятно може би вече е факт./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Любо Киров взе 10 бона за час и половина от...

Един от най-обичаните поп изпълнители у нас – Любо Киров – се оказа и един от най-високоплатените, като сравненията с хонорара, който прибира, са с някои от най-оборотните имена в поп фолка. Само за час и половина пеене, например, Любо Киров прибира “скромните” 11 000 лв. Като е важно да […]