Племенникът на крал Чарлз и връзката му с медицинска сестра

За единствената дъщеря на кралица Елизабет не се говори твърде много, вероятно защото принцеса Ан е напълно посветена на монархията в последните десетилетия. Затова пък двете й деца Зара Тиндал и Питър Филипс имат с какво да се похвалят.
Докато Зара е щастливо омъжена за бившия ръгбист Майк Тиндал, с когото развиват и различни бизнеси, за сина на Ан знаем, че няма особена сполука в любовта. От 2008 г. до 2021 г. той е женен за Отъм Кели, с която имат две дъщери – 13-годишната Савана и 12-годишната Айла.
След това в продължение на три години 46-годишният Филипс излиза с Линдзи Уолъс. През април тази година обаче става ясно, че двамата са се разделили. Именно заради това през отминалия уикенд нови негови снимки предизвикаха интерес.
На тях племенникът на Чарлз е заедно с кралицата-консорт Камила и двете си дъщери на конните състезания Badminton Horse Trials в Глостършир. Заедно с тях обаче е и жена, за която от няколко седмици се говори, че е новата му половинка.
Това е медицинската сестра Хариет Спърлинг (дамата със слънчевите очила на снимките). “Тя изглеждаше много щастлива и спокойна в компанията му, и доволна да бъде забелязана на едно от най-важните събития в конния спорт”, коментират присъстващи пред The Sun.
Дали връзката на Питър Филипс с Хариет ще продължи предстои да видим. Факт е обаче, че именно на конни състезания синът на принцеса Ан предпочита да “показва” новите дами на сърцето си – на дербито Epsom през юни 2022 г. той се появи за първи път с Линдзи Уолъс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз и принц Уилям пак ядосаха принц Хари - коя е новата титла на принца на Уелс

В последните дни напрежението между принц Хари и кралския двор достигна нови висоти. Причината – херцогът на Съсекс бе в Лондон за годишнината на игрите за военни ветерани Invictus, но баща му крал Чарлз така и не намери време в натоварения си график да се срещне с него. Събитието също така мина без […]

Subscribe US Now