Палавница! Синоптичката Лора заби известен бизнесмен

Лора Георгиева е вече на 35г., а все още си търси мъж по размера на банковата сметка, а не по това дали става за семейство. Очевидно всичките тези години не са я направили по-мъдра и осъзната, пише “Уикенд”. 

Това става ясно от новия милионер, с когото Лора си ляга. Става въпрос за Лазгин Маджид, който е син на собственика на „Самекс“ – фирмата, оперираща ресторанти KFC.
Повече от ясно е, че синоптичката възприема мъжете като начин да живее в лукс. Тя обаче не търси просто богати мъже, а милионер, които дори да я отвращават физически, пак прави секс с тях, за да живее охолно.

Лора е такава от съвсем млада. Разчита повече от визията си, отколкото на ума си. Още на 19 г. тя печели „Царица Роза“ на Казанлък. С това се надява, че някой чичко с пари ще я забележи и ще вкара в леглото си за дълго.
В телевизията отново залага на сексуалните си умения, за да си намери работа. Първо попада в Би Ти Ви, където води предаване с легендата ни по художествена гимнастика Симона Пейчева, а после идва и предложението от Нова телевизия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джордж Клуни в 25 факта

Днес, 6 май, рожден ден празнува американският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни. Източник: blitz.bg