Шокираща СНИМКА на голия и мокър Константин във ваната втрещи всички

Напоследък много популярни личности решиха да трупат лайкове и последователи със снимки от ваната. Определено голата плът е нещото, което помага в такива моменти на забрава от страна на медии и почитатели. 

Само за седмица с такива кадри се похвалиха фолкпевицата Райна, поп иконата Михаела Филева и тв водещата Мария Силвестър. А като че ли за подигравка към всички тях от ваната се пусна и певецът Константин. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Гласовитият изпълнител се показа със сапунисана глава и втрещен поглед, а кадърът предизвика забава сред последователите му. “Ранно пиле, рано пее” – написа той и поздрави почитателите си, пожелавайки им хубав ден. Те пък не пропуснаха да отговорят с шеги и закачки на атрактивния кадър.
“100% се гаври с колежките си, които трупат лайкове с такива евтини номера като снимки от ваната”, съскат в мрежата. 
Константин гледа да си почива повече в последно време, след като в началото на октомври имаше проблем с гласните струни и му се наложи десетина дни да се пази и дори да не говори. Оттогава е по-внимателен и прави всичко възможно да се грижи за себе си и своето здраве./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-богатите звезди под 30 от Острова

Не може да се отрече, че в последно време кариерата на Хари Стайлс върви стремглаво напред и британецът бележи успех след успех. Доказателство за това е и последното му признание. Хари Стайлс официално е най-богатата знаменитост под 30 години във Великобритания. 28-годишната поп звезда оглави списъка на богатите на списание Heat […]