Петя Буюклиева обяви голяма новина: Вече е баба!

Петя Буюклиева е на седмото небе от щастие, а причината е, че вече е баба на момиченце. Щастливата новина гласовитата певица обяви при гостуването си в “На кафе” по Нова тв и не успя да скрие вълнението си нито за миг.

“Запазиха раждането в тайна от мен! Синът ми е присъствал и лично е прерязал пъпната връв на дъщеричката си”, развълнувано сподели пред Гала Буюклиева и добави, че внучка й се е родила с перфектни мерки – тежи 3 300 кг и е висока 50 сантиметра. Името, което й дали родителите й, е Амай, което в превод означава злато.  
Петя Буюклиева показа СНИМКА от сватбата и обяви, че…

Припомняме, че синът на Петя Буюклиева – Тони Георгиев, се ожени преди две години за дългогодишната си приятелка – красивата албанка Еги Бендо. А днес двамата вече имат и наследник. 
Петя Буюклиева проговори за бруталния обир: Истината от първо лице, не съм…
“Благодаря на Бог и на Богородица за тази благословия”, няма как да скрие щастието си в този момент развълнуваната Петя Буюклиева./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандалните твърдения за сексуалния живот на Уил Смит

Последните няколко седмици се говори много за Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит заради мемоарите на актрисата, в които тя разказва интересни подробности от личния им живот.  Като например, че са все още женени, но от години не живеят заедно. Нещо, което не бе публично достояние. Тежките моменти […]

Subscribe US Now