Бомба: Ето го новият “Ерген”, оказа се истински магнит за жените СНИМКА

Вече е ясен новият най-търсен тв ерген, по когото тепърва дамите в риалити формата ще измислят всевъзможни тактики за печелене на интерес. Това е Александър Младенов – млад, успешен, стабилен и с усет към успеха. Той ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити на bTV “Ергенът”.

Алекс от “Ергенът” заби младо гадже СНИМКА

Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш.
Красавецът притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.
“Ергенът” Евгени най-накрая призна истината: защо Валерия, а не Елена СНИМКИ
Новият най-желан тв ерген на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, искал да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.
Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Алек и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто на www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Каква е причината за раздялата на Рики Мартин и Джуан Йосеф

Миналата седмица изненадващо научихме, че Рики Мартин и Джуан Йосеф са решили да се разведат след шестгодишен брак. В съвместно изявление те споделят, че прекратяват брака си с любов, уважение и достойнство към децата си и към всичко, което са преживели като двойка през годините. Те допълват, че най-голямото им […]

Subscribe US Now