Деян Неделчев – Икебаната скочи на българската песен за Евровизия

Admin
Деян Неделчев – икебаната изригна срещу новата песен, представяща ни на Евровизия – EQUINOX – Bones. Ето какво споделя в двата си гневни статуса:
“Така наречената българска песен на Евровизия – с двама американци и пълна трагедия, комерс и нищо запомнящо се. Мафията яко си прави далаверите, за да спечелят, ама уви с такова чудо не може да се печели. Няма никаква оригиналност,. Така наречената песен “българска” по скоро депресира като я чуеш и не ти се иска да я слушаш повече от един път. То няма и нищо българско да се хванеш, затова португалците спечелиха – защото заложиха на уникален талант и своя език. Какви ли пари и на кой ли този път играят? Неспасяемо… безсилие и посредственост…”
“Чухте ли “българската” боза за Евровизия? Никакъв шанс, абсолютна комерсия. Нищо ново… мога да кажа само, не ми прилича на българско и не звучи българско, мафия огромна. Колко жалко и накъде върви всичко… просто трагедия…”
Next Post

Събарят две трибуни на стадион „Спартак”, въпреки обещанията на Община Варна

Привържениците на “Спартак” излязоха с декларация относно събарянето на две от трибуните на стадиона им: “Синдикат 12, разпространиха декларация до медиите, с която изразяват възмущение, че трибуна „Север” на стадион „Спартак” ще бъде съборена заради разширяването на булевард „В.Левски”. От фенската фракция на ФК Спартак Варна напомнят, че в началото […]

Subscribe US Now