Събарят две трибуни на стадион „Спартак”, въпреки обещанията на Община Варна

Admin

Привържениците на “Спартак” излязоха с декларация относно събарянето на две от трибуните на стадиона им:

“Синдикат 12, разпространиха декларация до медиите, с която изразяват възмущение, че трибуна „Север” на стадион „Спартак” ще бъде съборена заради разширяването на булевард „В.Левски”.
От фенската фракция на ФК Спартак Варна напомнят, че в началото на ремонта властимащите в града бяха гарантирали, че той няма да засегне трибуните на стадиона. Явно, обаче това се оказа лъжа и легендарния сектор от легендарния стадион, който е посещаван от много поколения спартаклии, ще бъде заличен.

„Във връзка със събарянето на трибуна „Север” на ст. „Спартак” искаме да изразим възмущението си от градската управа, която за пореден път подведе всички нас, уверявайки ни, че от трибуната няма да падне и една седалка. Такова уверение беше дадено първо от председателя на ОбС Варна Тодор Балабанов, а впоследствие и от кмета Иван Портних, както и от зам.-председателя на ОС Янко Станев.
Днес стана ясно, че въпреки всичките обещания, които бяха дадени, главният архитект на Варна Виктор Бузев е разпоредил събарянето, без да е взето под внимание нуждите на футболния отбор и начините на лицензиране . Нашата футболна общност не е против разширението на бул. „Васил Левски”, но считаме, че беше необходимо да се потърси решение, в което въпросната трибуна да бъде запазена или реконструирана, така че да удолетвори интересите на варненци .
Едностранното решение да се прави избор АСФАЛТ или СПОРТ, поставено като ултиматум от главния архитект на града, напомня за едни далечни години преди 1990-а, когато властимащите не зачитаха по никакъв начин мнението на гражданите.”

Синдикат 12″

Next Post

Фотогалерия: Ева Падлок - красивото лице на MotoGP

Ева Падлок е рекламно лице на известна енергийна напитка, спонсор на световния шампионат по мотоциклетизъм MotoGP. Тя е от Барселона, Испания и към днешна дата има над 460 000 последователи в “Инстаграм”. Ето и малка част от провокативните снимки, които красавицата публикува в социалните мрежи:

Subscribe US Now