Голяма и неочаквана изненада за “Ритон” в Стара Загора ВИДЕО

За Стара Загора днес е празничен ден, защото в града гостуват любимците от “Ритон”, за да поднесат златните си хитове и чисто новите си песни, които вече дават заявка за потенциални хитове. Концертът им е тази вечер от 20:00 ч. в Летния театър и е част от националното турне.

За Катя и Здравко Стара Загора със сигурност е специален град, където са гостували много пъти. Градът на липите често е прадставян и като родния град на Здравко, което въпреки че не е така, носи усмивки за дуета.
“Ритон” направиха голям подарък на учителите ВИДЕО

“Не съм родом от Стара Загора, но много обичаме този град с Катя. Нямаме търпение да се срещнем с многобройната му публика и атмосферата на Летния театър. Използвам възможността и да поздравя кмета Живко Тодоров, който стана Кмет на годината и да пожелая бъдещи успехи и на него, и на общината. Радваме се, че концерта съвпада с тази награда”, споделя Здравко.
Със сигурност не знаете този любопитен факт за “Ритон” ВИДЕО
Малцина знаят, че бащата на Здравко – Цоко Желязков, е бил един от най-видните адвокати в Стара Загора. Факт, с който не само Здравко и Катя се гордеят, но и целия град.
Публиката в Стара Загора със сигурност се готви с голям ентусиазъм за срещата си с Катя и Здравко, които винаги умеят да поднасят ефектни изненади от сцената. Този път обаче, и хората са решили да изненадат дуета по свой начин – как точно – ще стане ясно тази вечер в Летния театър./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мариела Нордел съсипа Гатьо от "Игри на волята": Не става в леглото

Най-колоритният участник от шоуто “Игри на волята” – Гатьо, продължава да копае дъното и да се излага в национален ефир. В един от последните епизоди се видя как не може да приеме факта, че вече е в женския отбор, а в същото време се наложи крехката Виктория да го издърпа […]

Subscribe US Now