Мъжът, когото Блейк Лайвли е спасила

Блейк Лайвли и Пен Баджли са както двойка на екрана, така и двойка в истинския живот, когато снимат сериала “Клюкарката”. През това време Блейк е вече сравнително известна, а Пен тепърва става популярен именно чрез сериала, в който и двамата участват.
Щом разбират за връзката им медиите засилват интереса си към тях и двойката навлиза в стресиращ период, за който обаче Пен Баджли изтъква и нещо много положително. По думите му връзката с Блейк Лайвли го е спасила от това да тръгне по много лош път.
Става въпрос за наркотиците. През онези години немалко звезди злоупотребяват с различни вещества. Сред тези знаменитости са Даниел Радклиф, Деми Ловато, Хейдън Панетиер и други. За разлика от тях обаче Пен Баджли не развива зависимост и именно за това признава Блейк Лайвли. “Блейк не пиеше и мисля, че връзката ни по някакъв начин ме спаси от това да тръгна по този път”, споделя актьорът в интервю пред Variety.
Въпреки това обаче той не е напълно неопитен в употребата на наркотици. В интервюто Actors on Actors на Variety бившият му колега от “Клюкарката” Чейс Крауфорд то пита дали е пробвал LSD, за да се подготви за сцена, в която героят му приема халюциногенния наркотик. А на въпроса Пен Баджли отговаря уклончиво: “В началото на 20-те си години направих много опити.”
Но вместо да злоупотребява с наркотици, когато е в лош период, Пен Баджли признава на Variety, че се справя като пътува и практикува “много физически техники, от дишане до медитация”. В крайна сметка открива и бахайската вяра. “Помислих си: “Ако наистина искам да участвам в подобряването на света, мисля, че трябва да стана бахай”.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стари рокли и метал - най-интересните тоалети от БАФТА

Нямам как да не признаем, че вече трудно се изненадваме от тоалетите, които знаменитостите демонстрират на червения килим. Докато едни се опитват да ни шокират с прекалено разголени визии, други залагат на традиционния white tie етикет, а трети – на екстравагантност. На снощната церемония по раздаването на наградите БАФТА имаше […]

Subscribe US Now