Кой разплака Уилям и Кейт

Кейт Мидълтън и принц Уилям рядко си позволяват да публикува в официалните си профили в социалните медии лични неща. Когато го правят обаче, обикновено имат основателни причини за това. Като публикация в Twitter, която се оказа много емоционална.
В нея херцозите на Кембридж изказаха съболезнования на семейството на Дебора Джеймс.
Водещата на ВВС почина на 40 години след дългогодишна борба с рака на дебелото черво. Последните години тя прекара в усилия да даде повече яснота за болестта и превенцията й, както и да покаже, че човек може да живее активно и позитивно и с такава страшна диагноза.
“Мислите ни са с децата, семейството й и всички, които са я обичали. Дебора беше вдъхновяваща, непоколебима и смела жена, чието наследство ще живее дълго след нея”, се казва в публикацията в Twitter.
Тя е подписана с инициалите на Кейт и Уилям, за да е ясно, че става дума за публикация от лично естество, поясняват от People. Само преди месец принцът посети Дебора в дома й, за да й връчи на място титлата Дама Командор на Ордена на Британската империя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венета от "Ергенът" пусна обява, търси си съпруг! Ето какви са условията ВИДЕО

Участничките от “Ергенът” не успяха да спечелят сърцето на мачото Виктор Стоянов и напуснаха формата без мъж. Това ги принуди да се пуснат на пазара. Първа скандалната Габи обяви какъв мъж си търси, а сега с шокираща обява в социалните мрежи се пръкна и забавната Венета. Зори се е заела […]