Неузнаваем! Годжи не прилича на себе си, шокира с килограми СНИМКА

Годжи стресна феновете си с начина, по който изглежда. Тези дни басиста на “Ку-ку бенд” бе гост на водещия Жоро Любенов по БНТ, където заедно с Евгени Димитров-Маестрото презентираха концерта на бенда на 7 декември тази година.

Зрителите останаха, меко казано, втрещени от визията на Георги Милчев, който май никога досега не се е отпускал чак до такава степен откъм килограми – които в този случай са поне 15 отгоре.
Наскоро ви показахме и още една ситуация, в която Годжи не е имало как да прикрие коремчето и килограмите си, а гледката е направо потресаваща.
Жената на Годжи фалира! СНИМКА

Братът на Годжи го осъди и го принуди да…
Според близки до музиканта напълняването му се дължи на лични проблеми, свързани най-вече с това, което се случва с младата му жена Надежда, която фалира преди няколко месеца. Наложи й се да затвори двамата си магазина за антикварни предмети и биопродукти, и така семейния бюджет е изцяло в ръцете на Годжи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ! Нещо ужасно сполетя Анелия, цялото й лице е обезобразено

Нещо ужасно сполетя Анелия и се наложи да отмени поетите си ангажименти в близките дни. Наши източници издадоха, че певицата се е обезобразила и не прилича на себе си.  Именно това е причината да не се появи на участието си на 1 декември в София, както и на следващия ден […]