Готова ли е Рене Зелуегър за по-сериозен етап в своята връзка

Рене Зелуегър винаги е била доста дискретна по отношение на личния си живот и емоционалните си връзки. Въпреки това обаче, всички вече знаем за отношенията ѝ с телевизионния водещ, дизайнер и художник Ант Анстед.
И това е така, тъй като Анстед, за разлика от Зелуегър никак не се въздържа и постоянно демонстрира колко влюбен е в своята половинка. Повече от година насам, той често споделя романтични снимки и видеа в Instagram профила си, на които позира щастливо редмом с актрисата.
Рене дори неведнъж е забелязвана в компанията на трите деца на Анстед, който той има от предишните си връзки. Което е показателно за близостта и нивото, до която е достигнала връзката между двамата.
И явно сега е настъпил моментът за следващата, съвсем логична при това, стъпка в техните отношения. Според редица източици, актрисата и партньорът ѝ са решили официално да живеят заедно, а за целта дори вече са закупили обща къща.
Пред People източник твърди, че те са открили “идеалния за тях дом” и че са много щастливи от този факт. “Те прекарват много време у дома. Сдържани са и ценят тихия семеен живот, извън светлината на прожекторите”, споделят още близките около двойката хора.
Слуховете за случващото се бяха подсилени и от факта, че Ант е продал любимото си имение Темпъл Хаус в Лагуна Бийч, Калифорния по-рано този месец. По всичко изглежда, че телевизионния водещ е готов да планира бъдещето си с Рене. А същите източници твърдят дори, че е готов дори и за брак, макар и да не “бърза много с нещата”.
53-годишната Рене Зелуегър и 44-годишният Ант Анстед се срещат малко повече от година. срещат на снимачната площадка на поредицата на Discovery – Celebrity IOU: Joyride. Преди това Анстед е женен за Кристина Хол от която има тригодишен син Хъдзън. Двете му по-големи деца са от предишен брак, приключил през 2017 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звезда от "Пайнер" с шокиращо признание: Правила съм секс на магистралата и пред мола!

Правила съм любов на магистралата и пред мола. Така певицата Айви отговори на въпрос кое е най-странното място, на което е давала воля на сексуалните си желания. Веднага след това, в рубриката “Лайфстайл” на “Марица Подкаст” обаче, не пропусна до уточни: “Имах предвид в колата, да не си помислите нещо…”.  Айви […]

Subscribe US Now