Новата страст на Мария Шарапова

Мария Шарапова се отказа от професионалния тенис преди три години. Междувременно се отдаде на семейството си – на 1 юли 2022 г. тя стана майка на момченце със съпруга си Александър Гилкс.
36-годишната бивша номер 1 в женския тенис обаче не изостави и бизнес начинанията си. Тя продължава да развива компанията си за захарни изделия Sugarpova, член е на борда на директорите на модния бранд Momcler, а вече има и още нещо в портфолиото си.
Шарапова стана глобален посланик на веригата луксозни хотели Aman, която разполага с 34 обекта в 20 страни. Тя ще създаде серия от уелнес програми, които ще се предлагат за определено време в някои от хотелите.
“Aman и аз искахме да дадем на клиентите им достъп до коучинг и обучение, предназначени за елитни спортисти, които ще подпомогнат преследването на техните лични и професионални стремежи”, коментира тенисистката пред Travel and Leisure.
Още в края на миналата седмица в хотела от веригата в Ню Йорк Мария представи половиндневната си програма Strength & Recovery. Тя включваше питателна закуска, едночасова силова тренировка и завършваше с поредица уелнес процедури за лице и тяло. Стойността й възлиза на 725 долара. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шаная Туейн - уверена, както никога досега

В края на август Шаная Туейн навърши 58 – възраст, в която много жени се чувстват неуверени заради менопаузата. Певицата обаче не е сред тях и разкрива какво се е променило в отношението към тялото ѝ през годините. След като по-рано тази година позира гола за обложката на шестия си […]

Subscribe US Now