Знае ли пола на четвъртото си дете Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс уж трябваше да забавя темпото, за да обърне повече внимание на семейството си, но не изглежда така сякаш се е отдала много на почивка.
Е, това със сигурност ще се случи в даден момент, защото след няколко месеца семейството му ще стане още по-голямо. В средата на месец септември Блейк Лайвли обяви, че е бременна за четвърти път.
Към момента не знаем никакви подробности около четвъртото дете на двойката, но те са прословути с това, че обичат да пазят тайни. Но и не искат да научават пола на бебето преди то да се роди. Поне това става ясно от гостуването на Райън Рейнолдс в предаването Today.
Там актьорът казва, че не знаят какъв е полът на четвъртото им дете, но много се надява отново да бъде момиче. От People припомнят, че до момента Рейнодлс и Лайвли имат три момичета – Бети (3 г.), Инес (6 г.) и Джеймс (7 г.).

Шеговито казва, че вече има опит в отглеждането на момичета, а и му харесва, че къщата си е на мястото и всички са добри. Правейки препратка към факта, че той е най-малкият от трима братя, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато най-високата жена в света реши да пътува със самолет

Най-високата жена в света се издигна в небето за първи път в живота си, след като Turkish Airlines направиха специално приспособление към един от своите самолети, за да може да пътува удобно. Румейса Гелги, която е висока 215 см, беше официално обявена за най-високата жена от Световните рекорди на Гинес […]

Subscribe US Now