Защо восъчната фигура на Дуейн Джонсън стана за смях

Много известни личности, а и исторически такива, вече са се сдобили с восъчни фигури, които са направени така, че да изглеждат досущ като истинския човек.
Е, същото не може да се каже в пълна сила за восъчната фигура на Дуейн Джонсън. Тези дни музеят на восъчните фигури “Гревен” в Париж откри фигурата на актьора, но веднага последваха негативни коментари и критики.
Част от тях са свързани с факта, че цветът на кожата на восъчната фигура е по-светъл от този на Дуейн Джонсън. Също така, че приликата с актьора не е особено голяма. Някои хора дори се шегуват, че ако Джонсън и Вин Дизел имат син, то той би изглеждал точно така.
Колкото до цвета на кожата, някои от подигравките гласят, че от музея са забравили да изпекат фигурата на точните градуси, докато не добие точния загар. А всичко това, разбира се, стигна до очите и ушите на Скалата, който реши да подходи с голяма доза чувство за хумор.
Джонсън също така даде да се разбере, че хора от екипа му ще се свържат с музея “Гревен”, за да бъдат направени необходимите корекции по восъчната му фигура, като се започне с цвета на кожата.
“И следващия път, когато съм в Париж, ще се отбия и ще пия по едно със себе си”, завършва шеговито поста си Дуейн Джонсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато принцеса Шарлийн покаже истинското си лице

От последната обща публична поява на принцеса Шарлийн и принц Алберт мина близо месец. През това време отново се появиха твърденията за тяхната раздяла, които съпругата на принца на Монако за пореден път отрече. Но по-голямото потвърждение от думите й е фактът, че двамата се появиха заедно на спортно събитие, и […]