Това Симона Загорова ли е?! На какво се дължи тази промяна СНИМКА

Дъщерята на поп фолк певицата Глория е претърпяла поразителна промяна. Най-накрая Симона Загорова е успяла да смъкне излишните килограми и сега спокойно да се бори с конкуренцията на музикалния небосклон. 

Симона Загорова вече няма нищо общо с пухкавото момиченце от зората на кариерата си. А промяната се дължи на усърдни тренировки във фитнес залата и строг хранителен режим. 
Младата изпълнителка пусна своя снимка инстаграм, а феновете й ахнаха от възторг. Някои от тях не могат да я познаят и в началото смятаха, че и тя е започнала да използва фотошоп.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

Но и на живо Симона изглежда зашеметяващо добре. Вероятно се дължи и на любовно щастие, след като неотдавна разкрихме, че не се е арзделила с бащата на дъщеричката си, но крият отношенията си заради майка й Глория. 
А може пък отслабването да се дължи и на ядове, тъй като проблемите в дома й са всекидневни. Глория прави и невъзможното да я раздели с Даниел от Доспат, което се отразява зле на психиката на Симона, която се оказа лудо влюбена, та чак загубена. 
Запознати издават, че гаджето й я дърпа много назад и заради това Глория се опитва да я откъсне от него, но към момента удря на камък./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Снимката на Ирина Шейк, която озадачи всички

Седмицата на модата в Ню Йорк отмина, но една снимка зад кулисите на специалното шоу на Vogue продължава да предизвиква доста коментари. И това не е снимка на някоя изненадваща с дизайна си дреха, а на група топ модели. Ирина Шейк публикува групова снимка, на която е с още шест […]

Subscribe US Now