Дупе на годината! Ето кои българки заслужават титлата “Мис Бум Бум” СНИМКИ 18+

Всички обичаме дупета! Няма защо да си кривим душата, но родните бръмчалки залагат повече на голямата пазва, за да им носи повече късмет в избраната професия.

Да, но немалко мъже споделят, че са повече фенове на хубавите и сочни задни части, а гърдите са само бонус. Ето няколко популярни българки, които спокойно могат да спечелят бразилския конкурс за най-сексапилно дупе.
Андреа
Фотошоп ли е, не е ли… това е мистерия, но е факт, че Андреа има хубаво дупе, което тази година тя се постара всички ние добре да разгледаме. В Instagram певицата повече показваше гърди, зърна, петички и сочно дупе, което определено е една мъжка мечта, пише vbox7.com. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Tattstoner
Няма как без Стефи! Tattstoner има едно малко, но секси барабанче с татуси. OnlyFans звездата се прочу доста през 2022 г., а 2023 определено се очертава като много успешна за мацката, която ще продължи да изкарва яки кинти, снимайки дупето си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @tattstoner.edition

Николета Лозанова
НиЛо е едно от най-елитните и луксозни дупенца в републиката. Да, Николета го ремонтира в Истаннбул, но пък резултатите заслужават почетното трето място.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

Янита Янчева
Яша, Анита! Ето това се казва дупе за милиони, което трябва да бъде застраховано против щети. Янита тренира почти всеки ден, а това е повече от видно, но дупето… то е дар Божий!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Yanita Yancheva (@yanitayancheva)

Ина Гаярди
Венелин Кондаков показа наскоро в TikTok, че обича доста да пляска дупето на приятелката си. То кой не обича? Барабанчето на Ина е перфектно за тази работа, а и се вижда с просто око, че мацката има задни части, които са достойни за “Мис Бум Бум”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ina (@inagayardi)

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа си рязала вените след като разбрала за бебето на Кобрата СНИМКА

Преди няколко седмици Андреа стресна феновете си, след като на участие се появи с лепенка върху вените на лявата си ръка. Присъстващите в заведението се попитаха дали певицата не е правила опит за самоубийство, като я прерязала вените. В светските среди клюкарят, че причината за рязането на вените е Кубрат Пулев, […]