Кейт Мидълтън на пикник

Пролетният пазар на цветята в Челси е едно от най-чаканите събитие, свързани с растения и градинарство в Лондон. Освен това по традиция се посещава от членове на кралското семейство, а покойната Елизабет Втора беше патрон на Кралското градинарско общество.
Тази година е първата без нейното присъствие в Челси. За сметка на това кралицата има достоен заместник – Кейт Мидълтън. Принцесата на Уелс изненадващо се появи още през първия ден от изложението 22 май.
Тя се включи в детския пикник, който е част от кампания за насърчаване на практикуването на градинарство от ученици – инициатива на Кралското градинарско общество. Кейт хапна заедно с около 100 ученици и обиколи част от градините в Челси заедно с децата.
Тази година има създадена специална градина в памет на Елизабет Втора. Мидълтън също показа почитта си към кралицата по обичайния си символичен начин – тя носеше рокля в розово, която беше в абсолютно същия цвят, в който кралицата за последно се появи в Челси през 2022 г.
Тази вечер, 22 май, се очаква крал Чарлз и съпругата му също да посетят цветното изложение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тези СНИМКИ издават бременна ли е Ралица Паскалева

В началото на месеца се появи съмнение дали случайно Ралица Паскалева не е бременна за втори път – причината е, че от известно време насам залага само на широки дрехи, дори и при участията си в “Като две капки вода”. Е, след снощния финал мнозина вече са убедени дали тя […]

Subscribe US Now