Крайното решение на една 40-годишна девствена атлетка

На пистата олимпийската състезателка Лоло Джоунс е символ на бляскав успех – три титли на NCAA и 11 отличия от All-American. Но личният й живот далеч не се развива толкова бляскаво, отчасти благодарение и на нейната много публична декларация за девственост.
Спортната звезда, родом от Айова, която чупи рекорди на пистата още когато завършва колеж, се превръща в една от най-добрите състезателки с препятствия в света.
През цялата си впечатляваща, продължила десетилетия, кариера, благочестивата 40-годишна християнка и призната спортистка е много открита относно решението си да изчака до брака, за да прави секс. Винаги е говорела и за отчаяното си търсене на любов, и за продължаващата любовна мъка, с която се сблъсква години наред. Именно това я оставя да се чуди дали нейната честност по темата не е унищожила шансовете й да намери своята половинка.
За първи път Лоло Джоунс разкрива, че е девствена, през 2012 г. – точно преди да замине за Лондон за второто си участие на летните олимпийски игри в Лондон. В интервюто тя казва, че иска да се запази като “подарък” за съпруга си, припомнят от Daily Mail.
Когато говори за изчакване до брака за първи път, Лоло казва, че решението й произтича от силната й вяра, както и от влиянието, което бурната връзка на родителите й оказва върху нея – те никога не са били женени, имали са пет деца заедно, но се разделят, когато тя е млада. Така тя прекара по-голямата част от детството си в бедност със самотната си майка.
По онова време девствеността повлиява негативно на живота и срещите на Лоло. Обикновено момчетата бягат веднага щом разберат. А публичното обявяване на тази подробност от личния й живот прави търсенето на партньор още по-трудна задача.
Оттогава Лоло непрекъснато говори за “изтощителния” си лов за съпруг, който според нея е бил силно ограничен от нейната откритост, че е девствена. Разбира се, имало ги е и закачките и подхвърлянията, с които постоянно се е сблъсквала заради решението си да се въздържа от секс до брака.
И въпреки че вече е започнала да се “отказва от надеждата” да намери своята половинка, след като са ѝ разбивали сърцето “толкова много пъти”, Лоло все още е решена да създаде семейство. И го прави с намерението за инвитро оплождане, като замразява яйцеклетките си през 2022 г.
В интервю за Good Morning America Лоло говори за вероятното си бъдещо майчинство, като не крие, че се тревожи и го намира за “по-ужасяващо” от някои от нараняванията, с които се е сблъсквала като спортист.
“Продължаваш да се надяваш, че ще срещнеш някого, а след това всяка изминала година си казваш: “О, не се срещам със съпруга си”, като започваш да се тревожиш все повече”, разказва тя.
“А най-откаченото във всичко е, че съм се разбивала с бобслей със 145 км/ч… Имала съм наранявания на подколянното сухожилие, операция на гръбначния стълб и нищо не е било по-ужасяващо от това дори да започна да проучвам процеса на замразяване на яйцеклетки.”
Напоследък обаче Лоло се изправя пред още по-големи терзания. Преди седмица олимпийската състезателка разкри чрез Instagram, че през последната година се е сблъскала с “трима различни преследвачи мъже”.
Въпросните мъже са прекрачили границата, и са застрашили нейната и тази на приятелите й безопасност. И в крайна сметка са променили живота й. С язвителен пост в социалната мрежа Лоло обяви и че е “свършила” с търсенето на мъжа на живота си.
“Един човек нахлу в олимпийския тренировъчен център и остана през нощта с надеждата да ме намери. Друг продължи да тормози приятелите ми в опит да се свърже с мен. Накрая трети се опита да влезе в къщата ми и каза на полицията, че ме познава от Instagram и аз съм го поканила да дойде да живее с мен. Приключих. Ако има някакво объркване тук, искам да съм ясна. Не се интересувам. Това не е пътят.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Подигравките, които отнесе Дейвид Бекъм

Само от мисълта за ледена вана ни побиват тръпки, но не можем да отречем и многобройните ползи за здравето, които им тази процедура. Терапията с ледена вода е процес, при който излагаме тялото си на много студена вода, за да предизвикате реакция на организма. Положителните стресори, като студената вода, насърчават […]