Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид – отново подклаждат съмнения за връзка

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо продължават да разпалват подозренията за романтична връзка помежду си. Двете звезди породиха подобни слухове още през септември, 2022 г., когато бяха забелязани заедно на Седмицата на модата в Ню Йорк.
Оттогава насам не е ясно в какви точно отношения са актьорът и моделът, тъй като ту става ясно, че не са официално заедно, ту отново биват видяни да прекарват времето си заедно.
Така например през изминалия уикенд Джижди и Леонардо са забелязани заедно в курортния град Хемптънс, на годишното парти на икономиста Дейвид Розенберг. Вътрешен източник на Page Six информира, че “двамата са разговаряли доста интимно помежду си и Хадид е изглеждала видимо развълнувана. И всички присъстващи си мислеха, че са заедно, като двойка”.
“Определено можеше да се усети енергията”, добавя още източникът. И макар 28-годишната Джиджи и 48-годишният Лео да не са показвали физическа близост, между тях определено е имало “вибрация”.
Съобщава се, че Лео е пристигнал на ежегодния купон в 12:30 ч. на обяд, докато Джиджи е била там часове преди това. Актьорът е си е тръгнал към в 2 ч. през нощта.
Срещата между тях се случва по-малко от месец, след като беше съобщено, че моделът е прекарал известно време с Лео, баща му Джордж и мащехата му Пеги в Лондон. Четиримата бяха забелязани в популярно заведение за хранене в британската столица.
И въпреки че се твърди, че Джиджи Хадид не приема връзката си с носителя на Оскар насериозно, все пак близки до нейното обкръжение споделят, че тя “е луда по Лео. И добавят, че актьорът е “много разбиращ” и се съобразява с ангажиментите на Джиджи като майка и постоянно пътуващ модел. “Той работи спрямо график, за може да я вижда – и това е много мило. Тя е влюбена”, отбелязва източникът, цитиран от HollywoodLife.
Друга приятелка на супермодела сподели пък, че именно звездата от “Титаник” първи е проявил интерес. “Лео преследваше Джиджи, но тя се държа хладно в началото. Впоследствие призна, че е вълнуващо да получава внимание от една от най-големите филмови звезди в света.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Личната снимка, която сподели принцът на Йордания

Най-пищната сватба кралска сватба за 2023 г. вече отмина. На 1 юни принц Хюсеин на Йордания и годеницата му Раджуа ал Саид се венчаха на церемония, сред чиито гости бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън, Джил Байдън, както и монарсите на повечето арабски държави. Къде точно е бил меденият им […]

Subscribe US Now