Пробелмите с безплодието, с които Елизабет Банкс е трябвало да се бори

Известните личности също като обикновените хора се борят с най-различни проблеми. И общоприетото схващане, че с пари всичко се купува наистина не важи.
Примерите за това са много, като Елизабет Банкс решава да даде пример и със своята история. В подкаста Call Her Daddy актрисата говори открито за проблемите си със забременяването.
Банкс признава, че има проблеми и от години се бори с безплодие. Като винаги е имала традиционната мечта за брак и семейство. Но невинаги е знаела, че има проблем. В даден моменти си е мислела, че не забременява, защото е много добра в уцелването на момента, в който трябва да изпие нужното хапче.
В последствие се оказва, че страда от безплодие и е сред малък процент от жени, при които не може да се определи каква е точната причина за това. 48-годишната актриса разяснява, че винаги е имала много яйцеклетки и създаването на ембрион не е било проблем.
“По някаква причина матката ми е враждебна, не знам какво става, но ембрионите просто не могат да се задържат в нея.” Опити за забременяване и износване на бебе е имало, като Елизабет Банкс казва, че е правила всичко възможно, за да увеличи шансовете си да стане майка, пише Yahoo Life.
Но това така и не се е получавало, като актрисата допълва, че е имало момент, в който заради безплодието си се е чувствала като по-малко жена. Но тези трудности не спират Елизабет Банкс от мечтата да има семейство с дългогодишната си половинка и съпруг Макс Ханделман. Благодарение на сурогатна майка в момента двамата имат две деца – Феликс (11 г.) и Магнъс (10 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кендъл Дженър и неочакваната ѝ паник атака

Кендъл Дженър може и да е сред най-известните модели в света, но това не означава, че не може да говори открито за проблемите, с които се сблъсква. В нейния случай те не са финансови, а психологични. От епизод от новия сезон на риалити предаването The Kardashians разбираме, че не всичко […]