Дългоочакваната новина на U2

През декември миналата година барабанистът и основател на U2 Лари Мълън Джуниър сподели в интервю за The Washington Post, че се нуждае от операция, за да продължи да свири. Последваха още лоши новини от рок групата – всичките им концерти тази година ще са без участието на Мълън.
Сега обаче идва ред на добрите новини от групата, а именно, че се завръщат след четиригодишно отсъствие от сцената и то с резиденция в едно от най-дългоочакваните места в Лас Вегас.
Става дума за MSG Sphere в The Venetian в Лас Вегас, където U2 ще започнат да свирят тази есен. Датите за концертите обаче все още не са обявени, тъй като съоръжението, което се строи още от 2019 г., все още се довършва. За него знаем, че е с капацитет от 17 500 души и цели да впечатли посетителите си с 4D технология и завладяващ звук.
“Ние сме правилната група, “Achtung Baby” правилният албум и Sphere правилното място за постигане на изживяването на живо на следващото ниво”, се казва в изявление на U2.
Както и се очаква обаче, участията им ще бъдат без Лари Мълън Джуниър. Вече е ясно, че като барабанист ще го замести Брам ван ден Берг. Всъщност това ще е първият път, в който член на U2 пропуска поредица от концерти от основаването на групата преди близо 50 години, пише USA Today.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маги Джанаварова най-накрая призна за бременността СНИМКА

Гласовитата певица Маги Джанаварова е сред звездните участници в мини сезона на “Като две капки вода”, който цели да помогне на невербалните деца. Още със старта на шоуто се заговори, че Маги е бременна.  Тя загатна това щастливо събитие преди три дни с изненадващ кадър на видеозон, но повече подробности […]