Живот, изпълнен с болка – проблемите на Силвестър Сталоун с гърба

Да си екшън звезда въобще не е лесно, защото актьорската професия е свързана с много рискове, които на пръв поглед са невидими от зрителите.
Силвестър Сталоун знае това много добре, защото лично е изпитвал трудностите на контузиите и нараняванията, които се случват понякога по време на снимки.
В The Family Stallone актьорът казва, че все още изпитва болки от травма, която е претърпял по време на снимките на “Непобедимите” (2010 г.). Тогава в една една сцените той е имал схватка със Стийв Остин, която е завършила с болезнени увреждания на гърба на Сталоун.
В резултат на случилото се Силвестър Сталоун е претърпял няколко операции, но и до ден днешен изпитва болки в гърба, пише Metro.co.uk.
И макар да има нещо романтично в това даден актьор да изпълнява сам каскадите си, Сталоун съветва колегите си да не го правят, защото последствията могат да бъдат много неприятни и за цял живот. 
Силвестър Сталоун е претърпял шест операции на гърба, като също така във врата си има поставена метална пластина и на места има гръбначни сраствания. Съпругата му Дженифър Флавин казва, че актьорът винаги се е опитал да замаскира болката, когато е около семейството си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

19 години след началото на "Как се запознах с майка ви" - какво се случва с актьорите от сериала днес

Когато става въпрос за “Как се запознах с майка ви”, една дума несъмнено изплува в съзнанието ни и това е “легендарно”. От септември 2005 г. до март 2014 г. любимият ситком на CBS водеше зрителите в MacLaren’s Pub на по питите и помогна за изстрелването на кариерите на Джош Раднър, Коби Смълдърс, […]

Subscribe US Now