Хейли Бийбър разкри кое е най-значимото в брачния ѝ живот

Хейли Болдуин Бийбър често е откровена за личния си живот и преди всичко за отношенията си със своята половинка Джъстин Бийбър. 26-годишния модел не крие силните си чувства към съпруга си и често споделя колко обича да прекарва всяка една свободна секунда с него.
В скорошно интервю за австралийското издание на Vogue Хейли стига още по-далеч в своите откровения. В него тя разкрива любимия си аспект от брака. “Нещото, което ме прави най-щастлива е истинското приятелството, което имаме с Джъстин”, признава Хейли и дори се обръща към самия него с директното: “Наистина, ти си най-добрият ми приятел в целия свят.”
Любопитното в случая е, че признанието е направено пред самия Бийбър, тъй като именно той интервюира своята съпруга.
През миналия септември Джъстин и Хейли отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си. Двамата сключиха брак само два месеца след годежа си през юли, 2018 г. Сватбената церемония се проведе в пълна тайна и само източник, близък до двойка потвърди пред People, че двамата наистина са се оженили, “без да се интересуват от ничие мнение”.
Почти година след личните си обети, двамата влюбени все пак организираха по-голяма, официална церемония в Южна Каролина, на която присъстваха семействата им и близки приятели.
Оттогава насам двойката често прави съпричастни феновете с личния си живот – независимо дали става дума за весели и романтични пътешествия, или пък за проблеми, свързани със здравето. Всъщност, в последно време и Хейли, и Джъстин имаха доста неприятности в здравословен план, но въпреки това, те са винаги заедно и демонстрират подкрепата си един към друг.
В интервю от 2022 г. за Harper’s Bazaar, Хейли разкри за мини инсулта, който е претърпяла и последвалата операция, както и за поставената на Джъстин диагноза. Музикантът страда от синдром на Рамзи Хънт, което е рядко неврологично заболяване, причиняващо парализа на дясната страна на лицето му. “И въпреки всичко, той все още е човекът, към когото бързам винаги да се върна”, каза тогава Хейли.
Все пак, моделът признава и, че бракът не винаги е лесен и изисква взаимни усилия. “Той може да е най-добрият ми приятел, но все пак и двамата трябва да работим здраво, за да работи и съюзът ни. Съзнавам и, че ще стане още по-трудно, в момента, в който се появят децата ни”, добави тя. Двойката неведнъж е споделяла желанието си да разшири семейството. Дори директно са заявявали, че правят опити за бебе, макар и “никой да не знае колко време ще отнеме този процес.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кои звезди привлече дефилето на Saint Laurent

Седмицата на модата в Париж е в разгара си, а знаменитостите се надпреварват да демонстрират забележителен външен вид и моден усет по първите редове на дефилетата. Едно от най-впечатляващите до момента беше на Saint Laurent. Френската модна къща в лицето на творческия директор Антони Вакарело показа, че не твърдо върви […]

Subscribe US Now