Принц Хари идва в Лондон, но ще бъде ли Меган с него

Принц Хари и Меган Маркъл побързаха да покажат съпричастност към Кейт Мидълтън след онкологичната й диагноза, макар таблоидите да твърдят, че двамата са научили за състоянието й именно от медиите.
Двамата явно са на път да предприемат още една крачка в опит за стопляне на отношенията с кралското семейство – скорошна визита на Великобритания. Принц Хари ще бъде в родината си на 8 май, за да отбележи 10-та годишнина на игрите за ветерани Invictus.
Потвърдено е, че той ще говори на служба в катедралата “Сейнт Пол”, съобщават Daily Express. Техни източници твърдят, че Меган Маркъл също е упомената в списъка на присъстващите в Лондон, макар до името й да стои абревиатурата TBC (to be confirmed – предстои да бъде потвърдено).
Новината идва на фона на информации от Военното министерство на Великобритания, което е изпратило покана игрите Invictus да се състоят в Бирмингам през 2027 г., като предлага финансирането им с 26 милиона паунда.
Ако херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнат заедно в страната през май, това може да означава няколко неща. Първо – твърде вероятно е те да дойдат с двете си деца принц Арчи и принцеса Лилибет. Второ – Хари и Меган ясно показват, че желаят сдобряване. Но дали дворецът ще им отговори със същото?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващата раздяла за Новак Джокович

Годината не стартира никак добре за Новак Джокович, като до момента сърбинът се намира в непознати за него води, защото не е спечелил нито един трофей. Не успя да защити титлата си от Australian Open, а след това отпадна безславно и от Indian Wells. Очакваше се, че Джокович ще участва в […]

Subscribe US Now