Настъпи ли краят за Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Блейк Шелтън, кънтри певец и съпруг на Гуен Стефани, не крие факта, че напоследък страда от преумора по отношение на професионалната си кариера. Наскоро той обяви, че няма да се присъедини към новия сезон на риалити шоуто The Voice, както и че ще намали концертните си изпълнения на живо, припомня She Finds.
Но явно музикантът е достигнал предела не само по отношение на професионалното си развитие. Близки до обкръжението на Блейк твърдят пред Radar Online, че той има съществени проблеми и в личния си живот – стигайки дори до крайни мнения за раздяла между него и половинката му Гуен Стефани.
Според тях, в последно време искрата между двамата съпрузи, “които до скоро не можеха да държат ръцете си далеч един от друг”, определено е започнала да изчезва. Нещо повече – с днешна дата двамата постоянно се карат и дори често нощуват в отделни спални. Дори и когато да заедно на публични събития, “никак не изглеждат вече щастливи”.
Една от възможните причини за това се крие във факта, че двамата съпрузи споделят обща работа. Гуен и Блейк се срещат през 2014 г. в музикалното шоу The Voice, в което те влизат в ролята на треньори на участниците.
И макар до ден днешен феновете да се радват на звездната двойка, съвместната им дейност се е оказва не е била безпроблемна през годините. В основата на това е ревността на Стефани – най-вече заради вниманието, което получава съпругът ѝ. Дори често, зад кулисите е имало скандали и значителен “сблъсък на его”, според свидетели. Някои твърдения стигат и по-далеч – а именно, че Блейк Шелтън е решил да напусне The Voice именно за да спаси брака си.
Към всичко това се прибавят и обвиненията на Гуен, че заради твърде натоварен график, съпругът ѝ не прекарва достатъчно време с нея и семейството. В тази връзка самият Блейк сподели през изминалия декември в интервюто за Peoplе, че се надява напускането на The Voice да му позволи да бъде по-често с близките хора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Любо Киров хвърли голяма бомба за bTV и Нова тв СНИМКА

Любо Киров хвърли голяма бомба с появата си миналата неделя в “Като две капки вода”, при положение че доскоро му беше абсолютно забранено да стъпва в конкурентната медия, след като е бил лице на bTV – в “Гласът на България”.  Трудово-правните отношения с музикалния формат на bTV обаче, явно са […]

Subscribe US Now