Тайно сгодена ли е Ванеса Хъджинс

За любовния живот на Ванеса Хъджинс има какво да се разкаже. Първата ѝ публично обявена връзка бе тази с колегата ѝ от “Училищен мюзикъл” Зак Ефрон, която продължи от 2005 до 2010 г.
След това тя и актьорът от “Елвис” Остин Бътлър бяха заедно цели осем години. Знае се, че са започнали да се срещат още през септември 2011 г., но през юли 2012 г. се потвърди, че са официално заедно. През декември 2017 г. пък се появиха слухове, че двойката се е сгодила, след като Ванеса Хъджинс се появи на събитие с диамантен пръстен на ръката. По-късно тя категорично заяви, че няма нищо вярно в слуховете.
В началото на 2020 г. обаче научихме, че тя и Остин Бътлър окончателно са се разделили. Предполага се, че са скъсали още в края на 2019 г., но новината е била обявена през януари следващата година.
И двамата актьори сега са на нов етап от романтичния си живот. Остин Бътлър сега е с модела Кая Гербер, а пък Ванеса Хъджинс е във връзка с Коул Тъкър.
Ванеса и Коул бяха забелязани да се държат за ръце през ноември 2020 г. и оттогава се заговори за връзката им. Точно на Свети Валентин следващата година обаче самите те потвърдиха, че са заедно.
Дали обаче двамата влюбени не са направили следваща голяма крачка? Според TMZ това е така и те са дори вече сгодени. Въпреки че все още не е ясно кога Коул Тъкър е поискал ръката на Ванеса Хъджинс, изданието предполага, че това се е случило миналата година, когато през ноември са били на романтично пътуване до Париж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате на колко години е Александър Сано СНИМКА

Реалната възраст на популярните личности винаги е вълнувала обществото. Но едва ли може да си представите на колко години е актьорът Александър Сано?  Той мина всички живи столетници в България, а вероятно и по света. Според негови съграждани той е на цели 146 години. А след разкритието и той самият […]

Subscribe US Now