Защо Керем Бюрсин, популярният актьор от турските сериали, стигна до болница

Керем Бюрсин е сред от най-търсените в момента актьори от турските сериали. Ето защо за него няма почивка и не спира да работи усилено дори и през летните месеци.
Но явно не е лесно да си постоянно на снимачната площадка и да имаш подобно натоварено ежедневие. Оказва се, че през изминалия уикенд Бюрсин е бил откаран по спешност в болница, след като е почувствал умора и цялостно неразположение – по време на снимките на последния сериал с негово участие.
Лекарите са диагностицирал инфекция в тялото му, заради което се е наложило актьорът да остане два дни в болница, съобщава информационният сайт Al Bawaba.
Но Бюрсин е професионалист и веднага след като е напуснал болничното заведение и се е почувствал добре, се е върнал на снимачната площадка. В момента звездата на турските сериали работи по заснемането на романтичната драма Ya Çok Seversen (“What If You Love Too Much”).
Феновете на турския актьор побързаха да му отправят най-добри пожелания в социалните мрежи.
Още през януари, 2023 г. се появиха слухове, че Керем Бюрсин е получил сърдечен арест, след като е прекратил връзката си с турската актриса Ханде Ерчел. Смяташе се, че това се е случило в Канада, където е прекарал празниците със семейството си, което от години живее там.
За щастие, се оказа, че това са само слухове – вероятно подхранвани от факта, че двамата актьори бяха любимата звездна двойка в южната ни съседка. Те се запознават по време на снимките на сериала “Почукай на вратата ми” и се срещат в продължение на две години.
Но неволите в личен план не пречат на Керем да продължава усилено да се снима за телевизията.
Сериалът Ya Çok Seversen, в който той си партнира с актрисата Хафсанур Санджактутан, вече се излъчва в повече от 20 страни по света, особено в Близкия изток. Премиерният му епизод бе на 5 юли, 2023 г. по турския канал Kanal D.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как Здравко печели, докато жена му и любовницата се бият

Развоят на събитията след женския бой между жената на Здравко от “Биг Брадър” – Христина и любовницата му Божена, за който БЛИЦ първо съобщи, ескалира с пълни темпове. Оказва се, че Здравко Василев е находчив дори и в ситуация, която, както се казва, не е много в негов интерес, защото за пореден […]

Subscribe US Now