Ето как Здравко печели, докато жена му и любовницата се бият

Развоят на събитията след женския бой между жената на Здравко от “Биг Брадър” – Христина и любовницата му Божена, за който БЛИЦ първо съобщи, ескалира с пълни темпове.

Оказва се, че Здравко Василев е находчив дори и в ситуация, която, както се казва, не е много в негов интерес, защото за пореден път вади на показ мръсното бельо в личния му живот. Нещо повече – брадърът намери начин как да печели от скандала.
Първо в БЛИЦ: Жената на Здравко от “Биг Брадър” преби зрелищно любовницата му в Приморско

От днес той подновява разходките с лодка в района на Приморско, а желаещи не липсват. Всички туристи, решили да се качат на лодката на Василев, се надяват от първа ръка да научат подробности за най-обсъжданата тема в курорта, в който няма какво много-много да се прави, освен да се печеш на плажа и да обикаляш сергиите с гащи, пише “Хотнюз”.
Здравко от “Биг Брадър” коментира боя между Христина и любовницата му
До момента първият победител в “Биг Брадър” само веднъж е коментирал в социалните мрежи скандала, който със сигурност ще му попречи да се види общински съветник, каквито амбиции имаше доскоро.
И любовницата на Здравко проговори след побоя: Имайте малко човещина в себе си!
На майтап той дори коментира, че алеята в града, на която жена му Христина нападна любовницата му Божена, вече е прекръстена на “к.рвенщрасе”. И даже се разсърди и на медиите, че не са го потърсили за коментар, което обаче, не е точно така. В напоително обяснение пред столичен таблоид той пространно обясни своята гледна точка, като “джентълменски” наплю любовницата си, която според него поддържала връзки с много мъже едновременно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво има да каже Чарлийз Терон за твърденията, че има пластична операция

Чарлийз Терон е под светлините на прожекторите от толкова дълго време, че със сигурност е свикнала да чува и чете по свои адрес какви ли не твърдения. Едно от последните е, че се е подложила на неособено успешна пластична операция на лицето, за да изглежда по-млада. Оказва се, разбира се, […]

Subscribe US Now