Какво има да каже Чарлийз Терон за твърденията, че има пластична операция

Чарлийз Терон е под светлините на прожекторите от толкова дълго време, че със сигурност е свикнала да чува и чете по свои адрес какви ли не твърдения.
Едно от последните е, че се е подложила на неособено успешна пластична операция на лицето, за да изглежда по-млада. Оказва се, разбира се, че подобно нещо няма.
В интервю за списание Allure актрисата казва, че лицето ѝ се променя с напредването на годините и това ѝ харесва. “Хората си мислят, че съм си правила фейслифт. Казват неща от сорта на “Какво си е направила на лицето?”
Докато Чарлийз Терон просто отговаря на тези твърдения и нападки с усмивка, че просто остарява. “Това не означава, че съм имала несполучлива пластична операция. Просто това се случва.”

Също така на актрисата не ѝ допада фактът, че обществото е приело остаряването при жените като нещо негативно. И по-точно, че с напредването на възрастта мъжете биват сравнявани с виното, а жените – с откъснати цветя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крисия говори за първи път за баща си, призна, че.. ВИДЕО

Крисия говори за първи път за трагичната загуба на баща си преди една година, по времето, когато тя участваше в музикалното шоу “Като две капки вода”. Младата изпълнителка, която преди години прослави България на “Детската Евровизия”, мълча до този момент по темата, но и вероятно е искала да запази само за […]

Subscribe US Now