Тони Стораро втрещи феновете, вижте какво направи с Азис СНИМКА

Отношенията между Тони Стораро и Азис в последните години хич не са добри, меко казано. Фолкзвездите водят вражда по неясни за широката общественост причини, но това, което наскоро направи Стораро, предизвика бързо вълна от реакции в мрежата.

Както е известно Азис не присъства дори и на сватбата на големия син на Тони Стораро – Фики, който също е част от чалга гилдията. И едва ли някой е очаквал да види точно Азис на плаката за юбилейния концерт на Стораро, на който той ще отпразнува пищно 25-тата годишнина, откакто е на сцената.
Тони Стораро скри шапката на всички с новата си лъскава придобивка ВИДЕО

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Toni Storaro (@toni_storaro)

Какво е породило изведнъж тази неочаквана промяна и затопляне на отношенията между двете поп фолк звезди, никой не знае. Снимката на Азис на плаката на Тони Стораро обаче, е очевиден факт.  
Тони Стораро направи емоционална изповед за семейството, заговори за наркотици и…
Събитието ще се проведе на 9 май в Арена София, а на сцената, освен Азис, ще пеят и Софи Маринова, Деси Слава, Галена, Алисия, Константин, Емилия, Фики и Емрах Стораро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Гала втрещи всички, призна къде я погребват

Гала призна в ефир нещо, с което буквално втрещи зрителите пред малките екрани. Една от най-популярните ни водещи заяви, че вече притежава земя в Шотландия, а с добавката, която направи, първоначално смълча всички в студиото. “Ако реша, могат да ме погребат там”, каза Гала и накара всички да замръзнат за […]

Subscribe US Now