Когато Лорън Санчес прикове всички погледи с дръзката си визия в компанията на Джеф Безос

Дори без да се стараят да го направят, Лорън Санчес и Джеф Безос привличат погледите и интереса на хората навсякъде, където се появят.
Дали това ще е на някой екзотичен плаж, или ще бъдат заснети на яхта да разпускат, двамата са една от най-обсъжданите светски двойки.
А и Лорън Санчес определено знае как да привлича вниманието към себе си, дори когато е на посещение в Белия дом. 60-годишният Безос и 54-годишната Санчес бяха сред гостите на специално събитие, организирано от президента Джо Байдън и съпругата му в чест на министър-председателя на Япония Фумио Кишида.
Лорън Санчес бе заложила на дълга червена рокля с голи рамене и доста изрязано деколте. Именно нейната визия прикова всички погледи и бе сред най-разпознаваемите и дръзки на вечерята, която по принцип се отличава с официалността си.
Освен Лорън Санчес и Джеф Безос, на събитието присъстваха и популярни личности изпълнителният директор на Apple Тим Кук, както и Робърт де Ниро и приятелката му Тифани Чен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Радостин и Ива Кузманови са спрели да правят секс за почти 2 години

Не само в България, но и в световен мащаб не са много популярните личности и инфлуенсъри, които разкриват в детайли личните си отношения с половинките си. Радостин и Ива Кузманови, които се ожениха през 2021 г., обаче са от онези, които смятат, че няма нищо лошо в това човек да […]

Subscribe US Now