Какво ново около актьора, изиграл Малкълм

Франки Мюниц е най-известен като актьора, изиграл Малкълм. Главната роля в едноименния сериал му носи една номинация за награда Еми и две за Златен глобус. Освен в “Малкълм” обаче актьорът участва в повече от цели 40 филма и телевизионни предавания.
Числото не е никак малко, факт, но нека не задълбаваме във фактологията, а разберем какво се случва с Франки Мюниц сега. Актьорството явно вече не е във фокуса му. Това, което е обзело вниманието му обаче е заредено с една идея повече адреналин – а именно – автомобилни състезания.
Точно така, актьорът от “Малкълм” официално обяви, че ще се състезава като постоянен пилот в сериите ARCA Menards на NASCAR, които започват на 18 февруари. Франки Мюниц, който ще се състезава с номер 30 Ford Mustang за Rette Jones Racing, нарече начинанието “детска мечта”.
“Още от детството ми беше мечта да се състезавам в NASCAR и беше важно за мен да си партнирам с екип, който е в съответствие с дългосрочните ми цели и визия”, се казва в изявление на актьора.
Той сподели още, че с нетърпение очаква да демонстрира не само способностите си на пистата и колко сериозен е в напредъка на състезателната си кариера, но и да покаже на сина си и семейството си “какво е да преследваш мечтите си и да преоткриваш себе си”.
Франки Мюниц всъщност е фен на състезанията отдавна. Още през 2004 г. печели турнир в Лонг Бийч, Калифорния. През 2005 и 2011 г. се състезава отново и се класира съответно на трето и второ място. От последния път, когато актьорът е бил зад волана за състезание, е минало повече от десетилетие, но това единствено го мотивира да “вложи сто процента”.
Друго, което кара Франки Мюниц да не се отказва от мечтата си, е раждането на първото му дете през 2021 г. “Най-накрая превръщам мечтата си в реалност. Това е за моя син и му показвам, че винаги можеш да преследваш мечтите си”, пише актьорът в Twitter.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде е Саня Борисова и колко е променена СНИМКИ

За разлика от много родни популярни личности, които стягат куфарите за някое топло и екзотично местенце по света, когато у нас застудее и температурите паднат, Саня Борисова избра да покара малко ски. Актрисата, която повече моделства, отколкото играе, се пусна от планината в дизайнерски дрехи и обънато до неузнаваемост лице, по […]